Υλικα
- Πατάτες 250γρ.
- Σκόρδα 2-3 σκελίδες.
- Ελαιόλαδο 100ml
- Αλάτι
- Προαιρετικά καρύδια χονδροκομμένα
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις βράζουμε με το φλοιό τους.
Όταν είναι έτοιμες τις καθαρίζουμε πριν κρυώσουν, χτυπάμε καλά το μείγμα με τις πατάτες και τα σκόρδα στο μπλέντερ ρίχνοντας λίγο λίγο το ελαιόλαδο.
Στο τέλος αν θέλουμε προσθέτουμε τα καρύδια.
Την σερβίρουμε κρύα σκέτη ή πάνω σε κριθαρένιο παξιμάδι.