Cretagastronomy.gr
  • Το δίκτυο
  • Συνταγές
    • Ορεκτικά
    • Σαλάτες
    • Χορταρικά
      • Όλα τα χορταρικά
      • Σταμναγκάθι
    • Κρέας
    • Ψάρι
    • Επιδόρπια
    • Όλες οι συνταγές
  • Κρητικά Προϊόντα
    • Eλαιόλαδο
    • Τυρί
    • Μέλι
    • Παξιμάδι
    • Κρεατικά
    • Θαλασσινά
    • Σαλάτα
    • Κρασί
    • Χορταρικά
    • Γλυκό
  • Νέα
    Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο – ασπίδα προστασίας για τον οργανισμό μας

    Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο – ασπίδα προστασίας για τον οργανισμό μας

    Άγρια χόρτα τα super foods της ευζωίας

    Άγρια χόρτα τα super foods της ευζωίας

    Ελαιόκαρπος και ποιοτικό ελαιόλαδο

    Πετιμέζι ένα διαχρονικό ελιξίριο

    Ρίγανη Γευστική διαχρονική αξία

    Ρίγανη Γευστική διαχρονική αξία

    Οι ευαισθησίες του πράσινου “χρυσού”

    Το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο στη ζαχαροπλαστική

    Κορωνοιος – Επόμενη μέρα στη γαστρονομία

    Κορωνοιος – Επόμενη μέρα στη γαστρονομία

    Εποχή καραντίνας

    Εποχή καραντίνας

  • Εκδηλώσεις

    Πρόσκληση «Βγάλσιμο της Τσικουδιάς»

    Σεμινάριο αναγνώρισης του ποιοτικού ελαιολάδου από το ΜΑΙΧ

    Σεμινάριο αναγνώρισης του ποιοτικού ελαιολάδου από το ΜΑΙΧ

    Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος στα Χανιά

    Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος στα Χανιά

    Παγκόσμια ημέρα ελαιοκομίας 2018

    Παγκόσμια ημέρα ελαιοκομίας 2018

    Κρητική κουζίνα

    Κρητική κουζίνα

    Επίσκεψη στο Βοτανικό Πάρκο

    Επίσκεψη στο Βοτανικό Πάρκο

    Εξετάσεις πιστοποίησης βοηθού μάγειρα

    Εξετάσεις πιστοποίησης βοηθού μάγειρα

    Χοιροσφαγία 2013 – Κτήμα Βαβουράκη

    Χοιροσφαγία 2013 – Κτήμα Βαβουράκη

  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Το δίκτυο
  • Συνταγές
    • Ορεκτικά
    • Σαλάτες
    • Χορταρικά
      • Όλα τα χορταρικά
      • Σταμναγκάθι
    • Κρέας
    • Ψάρι
    • Επιδόρπια
    • Όλες οι συνταγές
  • Κρητικά Προϊόντα
    • Eλαιόλαδο
    • Τυρί
    • Μέλι
    • Παξιμάδι
    • Κρεατικά
    • Θαλασσινά
    • Σαλάτα
    • Κρασί
    • Χορταρικά
    • Γλυκό
  • Νέα
    Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο – ασπίδα προστασίας για τον οργανισμό μας

    Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο – ασπίδα προστασίας για τον οργανισμό μας

    Άγρια χόρτα τα super foods της ευζωίας

    Άγρια χόρτα τα super foods της ευζωίας

    Ελαιόκαρπος και ποιοτικό ελαιόλαδο

    Πετιμέζι ένα διαχρονικό ελιξίριο

    Ρίγανη Γευστική διαχρονική αξία

    Ρίγανη Γευστική διαχρονική αξία

    Οι ευαισθησίες του πράσινου “χρυσού”

    Το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο στη ζαχαροπλαστική

    Κορωνοιος – Επόμενη μέρα στη γαστρονομία

    Κορωνοιος – Επόμενη μέρα στη γαστρονομία

    Εποχή καραντίνας

    Εποχή καραντίνας

  • Εκδηλώσεις

    Πρόσκληση «Βγάλσιμο της Τσικουδιάς»

    Σεμινάριο αναγνώρισης του ποιοτικού ελαιολάδου από το ΜΑΙΧ

    Σεμινάριο αναγνώρισης του ποιοτικού ελαιολάδου από το ΜΑΙΧ

    Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος στα Χανιά

    Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος στα Χανιά

    Παγκόσμια ημέρα ελαιοκομίας 2018

    Παγκόσμια ημέρα ελαιοκομίας 2018

    Κρητική κουζίνα

    Κρητική κουζίνα

    Επίσκεψη στο Βοτανικό Πάρκο

    Επίσκεψη στο Βοτανικό Πάρκο

    Εξετάσεις πιστοποίησης βοηθού μάγειρα

    Εξετάσεις πιστοποίησης βοηθού μάγειρα

    Χοιροσφαγία 2013 – Κτήμα Βαβουράκη

    Χοιροσφαγία 2013 – Κτήμα Βαβουράκη

  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
Cretagastronomy.gr
No Result
View All Result

Σεμινάριο αναγνώρισης του ποιοτικού ελαιολάδου από το ΜΑΙΧ

Το Μεσογειακό Κ.Ε.Κ-ΜΑΙΧ διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο αναγνώρισης του ποιοτικού ελαιολάδου και αξιοποίησής του στην κουζίνα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε παραγωγούς, ερασιτέχνες και επαγγελματίες του χώρου του ελαιολάδου. Επίσης, απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων και της εστίασης, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τη γευσιγνωσία ελαιολάδου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση των βασικών χαρακτηριστικών αξιολόγησης του ποιοτικού ελαιολάδου.

Τα σεμινάρια πέραν των θεωρητικών εισηγήσεων περιλαμβάνουν και πρακτική επίδειξη γευσιγνωσίας ελληνικών ελαιολάδων.

Συνολικές ώρες προγράμματος: 3ώρες
Ημέρες & Ώρες Υλοποίησης: Τετάρτη 13/03/2019, 17:00-19:30
Τόπος διεξαγωγής: Μεσογειακό ΚΕΚ – ΜΑΙΧ, Αλσύλλιο Αγροκηπίου
Κόστος συμμετοχής: 40€
Δηλώσεις συμμετοχής: έως Τρίτη 12/03/2019

Εκπαιδευτές

Ελευθερία Γερμανάκη: Η Ελευθερία Γερμανάκη είναι έμπειρη γευσιγνώστρια ελαιολάδου με διεθνή εμπειρία, Επικεφαλής της ομάδας γευσιγνωσίας και υπεύθυνη του διαπιστευμένου Εργαστηρίου Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Α.Σ Ρεθύμνου «ΕΝΩΣΗ», Συντονιστής και panel supervisor του Παγκρήτιου διαγωνισμού ελαιολάδου (CretanOOC), Ειδικός κριτής σε ελληνικούς και ξένους διαγωνισμούς ελαιολάδου.

Γιάννης Αποστολάκης: Ο Γιάννης Αποστολάκης είναι executive chef του ΜΑΙΧ, Πρόεδρος του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας. Άριστος γνώστης της Κρητικής Κουζίνας και βραβευμένος για την προσφορά του στην προώθηση της.

Πληροφορίες /Εγγραφές: Μεσογειακό ΚΕΚ-ΜΑΙΧ, Αλσύλλιο Αγροκηπίου, τηλ 2821035000 εσωτ. 603,
Email: kek@maich.gr καθημερινά 09:00-15:00 2821035000 εσωτ. 603

ShareTweetShare

Σχετικές Aναρτήσεις

Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο – ασπίδα προστασίας για τον οργανισμό μας
Νέα

Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο – ασπίδα προστασίας για τον οργανισμό μας

Φεβρουάριος 25, 2021
Άγρια χόρτα τα super foods της ευζωίας
Νέα

Άγρια χόρτα τα super foods της ευζωίας

Φεβρουάριος 25, 2021
Νέα

Ελαιόκαρπος και ποιοτικό ελαιόλαδο

Σεπτέμβριος 18, 2020
Νέα

Πετιμέζι ένα διαχρονικό ελιξίριο

Σεπτέμβριος 17, 2020
Ρίγανη Γευστική διαχρονική αξία
Νέα

Ρίγανη Γευστική διαχρονική αξία

Ιούλιος 14, 2020
Οι ευαισθησίες του πράσινου “χρυσού”
Νέα

Το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο στη ζαχαροπλαστική

Ιούνιος 30, 2020

Βρείτε την συνταγή που επιθυμείτε

No Result
View All Result
Web Hosting

Created with by iPress Κέντρο Απορρήτου

No Result
View All Result
  • Το δίκτυο
  • Συνταγές
    • Ορεκτικά
    • Σαλάτες
    • Χορταρικά
      • Όλα τα χορταρικά
      • Σταμναγκάθι
    • Κρέας
    • Ψάρι
    • Επιδόρπια
    • Όλες οι συνταγές
  • Κρητικά Προϊόντα
    • Eλαιόλαδο
    • Τυρί
    • Μέλι
    • Παξιμάδι
    • Κρεατικά
    • Θαλασσινά
    • Σαλάτα
    • Κρασί
    • Χορταρικά
    • Γλυκό
  • Νέα
  • Εκδηλώσεις
  • Επικοινωνία

Created with by iPress Κέντρο Απορρήτου

EU GDPR: Χρησιμοποιούμε cookies για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή online εμπειρία. Συμφωνώντας με την χρήση cookies αποδέχεστε την πολιτική χρήσης των δεδομένων σας.

 

Συμφωνώ Δεν συμφωνώ
Κέντρο απορρήτου