Καλογερικό με γαύρο
Υλικά
- 250γρ καλογερικό
- 250γρ καλογερικό
- 3 κ.σ μάραθο ψιλοκομμένο
- 6 τεμ. λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 80 ml έχτρα παρθένο ελαιόλαδο Terra Creta Βιολογικο
- 50 ml κρασί λευκό
- Ανθό του αλατιού
- Φρεσκοτριμενο πιπέρι
Εκτέλεση
Τρόπος παρασκευής
Βράζουμε σύμφωνα με της οδηγίες το καλογερικό
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το μισό ελαιόλαδο και το σκόρδο το μαραίνουμε ελαφριά ,προσθέτουμε το μάραθο ,το γαύρο της λιαστές ντομάτες ,σβήνουμε με το κρασί .Προσθέτουμε το καλογερικό μαζί με δυο κουταλιές της σούπας από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά , αλάτι πιπέρι , αναμιγνύουμε ελαφριά .στα πιατέλας προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο .
Chef Γιάννης Αποστολάκης