Υλικά
- Ψάρι 0.600γρ
- Κρεμμύδι 1τεμ.
- Πράσα 300γρ περίπου,
- Χυμό από δυο πορτοκάλια
- Λίγο ξύσμα από πορτοκάλι χωρίς κερί
- Κρασί λευκό ένα ποτήρι του κρασιού
- Δάφνη ένα φύλλο
- Ελαιόλαδο δυο κουταλιές της σούπας
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα πράσα, προσθέτουμε το κρασί αφού εξατμιστεί το οινόπνευμα, προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού, λίγο νερό, τη δάφνη , αλάτι, πιπέρι, το ψάρι και το ψήνουμε σε ταψάκι στο φούρνο ή στο τσουκάλι.