Κοτόπουλο με λευκό βαλσαμικό μελί και μουστάσταρδα

Υλικα

Για τα λαχανικά:

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, την βαλσαμικό ξίδι με μουστάρδα και μέλι Cretan Nectar, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το θυμάρι, τον βασιλικό, το αλάτι, το πιπέρι και αναμιγνύουμε καλά. Προσθέτουμε το φιλέτο κοτόπουλου και το αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 30’ λεπτά ούτως ώστε να μαριναριστεί.
Βγάζουμε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και ψήνουμε για 40-50 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C.
Την μαρινάδα που μας περίσσεψε τη συμπυκνώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, τη σουρώνουμε και στη συνέχεια την περιχύνουμε στο κοτόπουλο.

Βάζουμε τα λαχανικά σε ένα τηγάνι με δυνατή φωτιά και τα σοτάρουμε για περίπου 2-3 λεπτά προσθέτοντας τα αρωματικά.

Γιάννης Αποστολάκης

Exit mobile version