Υλικά
200γρ τρυφερο σπανάκι
2τεμ. πορτοκάλια
1ωριμο αβοκάντο
2κ.σ ρόδια
1κ.σ σταφίδες κορινθου
2κ.σ έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
2κ.σ βαλσαμικο πορτοκάλι
Τρόπος Παρασκευής
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το πλυμένο και στεγνο σπανάκι ,κόβουμε τα φιλέτα πορτοκάλι χωρίς τη μεμβράνη ,προσθέτουμε το αβοκάντο κομμένο σε φέτες, τα ρόδια ,της σταφίδες κορινθου, το ελαιόλαδο ,και το βαλσαμικο πορτοκάλι . Αναμιγνύουμε ελαφριά .