Καπνιστή μελιτζάνα με αυγοτάραχο βαλσαμική κρέμα με μέλι

Υλικα

Εκτέλεση

Ψήνουμε ολόκληρη τη μελιτζάνα σε ψησταριά ή σε φούρνο.
Καθαρίζουμε και παίρνουμε την ψίχα, στη συνέχεια την ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τον μαϊντανό, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, την βαλσαμική κρέμα με μέλι της Cretan Nectar, αλάτι, πιπέρι και αναμιγνύουμε.
Προσθέτουμε το χυμό λεμόνι στο γιαούρτι ή στο κρεμώδες τυρί και
τελειώνοντας τοποθετούμε το αυγοτάραχο.

Exit mobile version