Σαλάτα ρόκα με Απάκι

 

Υλικά

Εκτέλεση

Χονρδοκοβουμε τη ρόκα ,προσθέτουμε τα ντοματινια ,κόβουμε σε λεπτές φέτες το απακι το ζεσταίνουμε  λίγο σε ένα τηγάνι  με ελάχιστο ελαιόλαδο  του προσθέτουμε το μέλι το ψήνουμε για 1-2 λεπτά και περιχύνουμε τη σαλάτα μας ,προσθέτουμε το ανθό του αλατιού , το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο , το χυμό λεμονιού

Γιάννης Αποστολάκης

Chef ΜΑΙΧ

Μέλος  ου Δ.Σ του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας

Exit mobile version