Υλικά
- Χοχλιούς 0.500γρ,
- Χοντρο 0.200 γρ.
- Κρεμμύδια 2 τεμ.
- Ντομάτες 1-2 τεμ.
- Δάφνη 1φ.
- Κρασί 1 ποτ. του κρασιού
- Ελαιόλαδο 2κς.
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τους χοχλιούς ,τους ζεματίζουμε για 3-4 λεπτά, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ,προσθέτουμε τους χοχλιούς.
Μετά από λίγο τους σβήνουμε με το κρασί.
Αφού εξατμιστεί το οινόπνευμα, προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, λίγο νερό, τη δάφνη και το αλάτι που είναι περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού και ψήνουμε για μια ώρα και δέκα λεπτά.
Προς το τέλος προσθέτουμε το χοντρό και το πιπέρι και ψήνουμε για δέκα λεπτά ακόμα.