Υλικά για 1 σαλάτα
- Καρπούζι
- Φέτα 100 gr
- Κουκουνάρι50 gr
- Μερικά φρέσκα φύλλα δυόσμου
- Ελαιόλαδο 30 ml
- Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο για σοτάρισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε το καρπούζι και την φέτα σε κύβους περίπου 1,5 X
1,5 πόντους και τους τοποθετούμε σε ένα μπολ.
Σοτάρουμε το κουκουνάρι στο ελαιόλαδο ώσπου να ροδίσει.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κουκουνάρι και το φρέσκο πιπέρι.
Τοποθετούμε σε ένα πιάτο και γαρνίρουμε με τον βασιλικό.
Καλούτση Γιάννη
Chef