Υλικά
- βροβιούς 500γρ.
- Ξύδι καλής ποιότητας 20 ml.
- Ελαιολαδο 50 ml.
- Φρέσκο δεντρολίβανο 1 κλαδάκι
- Λίγο ανθό του αλατιού
Εκτέλεση
Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε καλά τους βροβιούς , τους βάζουμε σε ένα τσουκάλι με νερό να πάρουν μια βράση.
Αδιάζουμε το νερό, τους πλένουμε πάλι ,και τους βάζουμε να βράσουν πάλι μαζί με το δεντρολίβανο.
΄Οταν είναι έτοιμοι, τους βάζουμε σε ένα πιάτο και τους προσθέτουμε το ελαιόλαδο το ξύδι και το αλάτι.