Υλικά για 6 τάρτες
- 500 gr αλεύρι
- 250 gr βούτυρο
- 0,2 l νερό
- 4 αυγά
- 14 gr αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα αυγά καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε περίπου 20 λεπτά να ξεκουραστή στο ψυγείο.
Φτιάχνουμε 6 τάρτες με διάμετρο 11cm και ψήνουμε 20 λεπτά στους 160 βαθμούς.
Υλικά για την γέμιση:
- 120 gr μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
- 80 gr. Λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
- 140 gr. Γραβιέρα ψιλοκομμένη
- 2 αυγά
- 80 gr. γάλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Δοκιμάζουμε και συμπληρώνουμε με αλάτι και πιπέρι
Γεμίζουμε τις τάρτες και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά.
Καλούτσης Γιάννης
Chef