Υλικά
- Σουπιές 500 gr
- Ζεματισμένο σταμναγκάθι 400gr
- Κρεμμύδι 1 μέτριο τεμ.
- Σκόρδο 1 σκ.
- Ντοματάκια αποφλ. 1κ.
- Κρασί κόκκινο 1 π.κ.
- Δάφνη 1 φ.
- 50ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αφού καθαρίσουμε τις σουπιές, τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σωτάρουμε για λίγο. Το σβήνουμε με το κρασί, μετά από λίγο προσθέτουμε τα ντοματάκια με λίγο νερό, μέχρι να ψηθούν. Στο τέλος, ρίχνουμε και το σταμναγκάθι να πάρει μια βράση.