Υλικά
- 10 τεμ. Σύκα
- 300γρ Γαύρο
- 150 γρ Γραβιέρα
- 2σκελιδες σκόρδο
- 1κρεμυδι
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Θυμάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε σε ένα τηγανάκι το ψιλοκομμένο κρεμυδι, σκορδο σβήνουμε με το κρασι. Βαζουμε τα κρεμμύδια σε ένα ταψάκι ,απλώνουμε τα σύκα ψιλοκομμένα ,από επάνω βάζουμε το φιλεταρισμενο γαύρο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι.
τέλος προσθέτουμε τη γραβιέρα λεπτοκομμένη και ψήνουμε στο γκριλ για 15λεπτα περίπου