Σεβιτσε πέρκας
Υλικά
- 250γρ πέρκα
- 1 Λαιμ
- 1 Ακτινιδιο
- 1 Φράουλα
- Ξύσμα περγαμόντο
- Ανθό του αλατιού
- Φρεσκοτριμένο πιπέρι
- Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο Terra Creta Grand Cru
Εκτέλεση
Φιλετάρουμε το ψάρι, κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.
Προσθέτουμε το χυμό από το λάιμ, το αλάτι, πιπέρι το ξύσμα περγαμόντο, κόβουμε το ακτινίδιο και τη φράουλα σε μικρούς κύβους, στο τέλος το ελαιόλαδο Terra Creta Grand Cru.