Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος στα Χανιά

Το Μεσογειακό ΚΕΚ-ΜΑΙΧ οργανώνει την πρώτη σχολή επαγγελμάτων
κρέατος στα Χανιά υπό την καθοδήγηση του επίτιμου Διευθυντή Αγροτικής
Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δρ.Μεσσαριτάκη Μιχάλη. Στόχος του
προγράμματος είναι μέσα σε 3 μήνες, δίπλα σε κορυφαίους εκπαιδευτές και
έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, να προσφέρει στους εκπαιδευόμενους
τη θεωρητική και πρακτική καταξίωση που απαιτείται για να εργαστούν στο
χώρο των επαγγελμάτων κρέατος.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα:

Το θεωρητικό πλαίσιο του προγράμματος περιλαμβάνει:

Παράλληλα οι εκπαιδευόμενοι θα διδαχθούν στην πράξη την κοπή του κρέατος, τον ποιοτικό έλεγχο των
πρώτων υλών και τη δημιουργία παρασκευασμάτων κρέατος.

Σε ποιους απευθύνεται:

 

Παροχές:

 

Διάρκεια εκπαίδευσης: Το πρόγραμμα διαρκεί 3 μήνες και παρέχει 85 ώρες θεωρίας, 100 ώρες
ατομικής πρακτικής άσκησης και 3 Εκπαιδευτικές Επισκέψεις σε Επαγγελματικές Μονάδες της
Κρήτης.

Ομιλητές θα είναι ο κτηνίατρος και πρώην Διευθυντής της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών
Msc. Ιωάννης Κωτσέλης και ο τεχνολόγος τροφίμων Μεσσαριτάκης Ιωάννης, εξειδικευμένος σε
θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και πιστοποιημένος εκπαιδευτής του ΕΦΕΤ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες : 2821035000 εσωτ. 603, 09:00-15:00

Exit mobile version