Υλικά
- Ένα μαρούλι
- Μια Λόλα
- Μια κίτρινη πιπεριά
- Μερικά ντοματίνι
- Ένα ώριμο αβοκάντο
- 60-70 γρ. παλαιωμένη γραβιέρα
- 2 κουταλιες σούπας έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κουταλιες σούπας οξυμελο
- Λίγο ανθό του αλατιού
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά, και αφήνουμε να στεγνώσουν τα λαχανικά μας.
Κόβουμε τα λαχανικά μας ,προσθέτουμε τη παλαιωμένη γραβιέρα κομμένη σε νιφάδες ,το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το οξυμελο και τον ανθό του αλατιού.