Υλικά
- Μερικά φύλλα μαρουλιού και λολες
- 1 ματσακι ρόκα
- 50-70 γρ. απακι
- 5-6 τεμ. καστανα καθαρισμένα
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο έχτρα παρθένο
- 1 κ.σ ρόδια
- Ανθό του αλατιού
- 4-5 κ.σ οξυμελο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με το μισό ελαιόλαδο το απακι και τα κάστανα που έχουμε κόψη σε μικρά κομμάτια , σβήνουμε με το μισό οξυμελο και το αφήνουμε να γλασάρει για λίγο .Κόβουμε το μαρουλι της λολες και τη ρόκα και στο τέλος προσθέτουμε το απακι ,τα κάστανα ,τον ανθό του αλατιού το υπόλοιπο ελαιόλαδο, και το οξυμελο.