Υλικά
- 1 μικρό ποτήρι αχινών
- 1ποτηρακι κρασί λευκό ξηρό
- 1κρεμυδι
- 3 ώριμες ντομάτες
- 500γρ κριθαράκι
- 2κ.σ.εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1φυλλο δάφνης
- Ανθό του αλατιού ,πιπέρι
- 3-4ποτηρια νερό, η ζωμό ψαριού ,η ζωμό λαχανικών
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε ελαφριά το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο ,σβήνουμε με το κρασί ,προσθέτουμε τις ντομάτες που έχουμε πέραση από το τρίφτη ,τη δάφνη, τον ανθό του αλατιου,το ζωμό, η νερό και το αφήνουμε να βράση για δέκα λεπτά περίπου .Έπειτα προσθέτουμε το κριθαράκι .Τρία λεπτά πριν το βγάλουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τα αυγά των αχινών και το πιπέρι.