Υλικά
- Ρύζι αρμποριο ή μπλου – ροζ 200γρ.
- Κρεμμύδι 1 τεμ
- Ελαιόλαδο 2κς,
- Σύγλινα 300γρ
- Ψιλοκομμένο ανθότυρο ξερό φρέσκο τριμενο 100γρ περίπου
- 1 φύλλο δάφνη
- Πιπέρι
- Ζωμό μοσχαριού ή λαχανικών ή νερό 600ml περίπου
Εκτέλεση
Τσιγαριάζουμε το κρεμμύδι για λίγο, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρέας.
Μετά από λίγο προσθέτουμε το ρύζι να τσιγαριστεί για λίγο, προσθέτουμε το ζωμό βραστό, ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 15λεπτα περίπου αναδεύοντας συνεχώς.
Στο τέλος προσθέτουμε το τυρί.