Υλικά
- 370γρ γάλα
- 370 γρ γιαούρτι σουρωτό
- 250γρ μυζήθρα
- 1κ.σ μέλι θυμαρίσιο
- Θυμάρι αλάτι –πιπέρι
- 3τεμ.αυγα
- 3 τεμ.κροκαδια
- 2κς.καστανη ζάχαρη
- Σάλτσα θυμαρίσιου μελιού
- 100γρ θυμαρίσιο μέλι
- 1τεμ αυγό
- 3τεμ.κροκαδια
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε το γάλα, γιαούρτι, μυζήθρα, μέλι προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι.
Χτυπάμε τα αυγά βάζουμε 3κ.σ από το μείγμα τυριού.
Ενωνουμε 1και 2 μοιράζουμε σε μπολ ψήνουμε σε ταψί με νερό στου 90 βαθμούς για 35-40 λεπτά
Σάλτσα μελιού.
Σε μπαιν μαρι το μέλι, το αυγό, κροκαδια χτυπάμε μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Κρυώνουμε σε παγάκια και στο ψυγείο.
Προσθέτουμε τη καστανή ζάχαρη από επάνω και καψαλίζουμε.