Υλικά
- Σησάμι 250γρ.
- due date download dvdrip
- Μέλι 2κ.σουπας
- Προεραιτικα λίγο ξύσμα πορτοκαλιού η λεμονιού
Εκτέλεση
Σε μια μικρή κατσαρόλα καβουρντίζουμε ελαφριά το σησάμι προσθέτουμε το μέλι.
αναδεύοντας συνεχώς για 2-3λεπτα .Απλώνουμε στο πάγκο εργασίας μία αντικολιτικη λαδόκολλα τη λαδώνουμε ελαφριά με ελαιόλαδο τοποθετούμε το μείγμα επάνω ,πάνω από το μείγμα τοποθετούμε άλλη μια λαδόκολλα ελαφριά λαδωμένη και με ένα πλάστη το στρώνουμε στο επιθυμητό πάχος
Εάν θέλετε το παστέλι να είναι πιο μαλακό προσθέσετε στη συνταγή περισσότερο μέλι.
Βράζοντας το μέλι περισσότερο το παστέλι γίνεται πιο σκληρό ,λιγότερη ώρα βράσιμο το τελικό προϊόν γίνεται πιο μαλακό.