Υλικά
- 240 γρ. γάλα χλιαρό
- 60 γρ. βούτυρο χλιαρό
- 2 αυγά
- 30 γρ. ζάχαρη
- 12 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 6 γρ. αλάτι
- 200 γρ. Φαρίνα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 1-2 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Πορτοκάλι ΒΙΟΧΥΜ
- 100 γρ. πετιμέζι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα στερεά υλικά της συνταγής και ανακατεύουμε.
Σε άλλο μπολ βάζουμε τα υγρά υλικά της συνταγής και με έναν άβγοδαρτη (σύρμα) ανακατεύουμε.
Στη συνεχεία προσθέτουμε τα υλικά από το πρώτο μπολ στο δεύτερο και ομογενοποιούμε.
Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι από μια κουταλιά και τηγανίζουμε.
Στο τέλος προσθέτουμε λίγο πετιμέζι.