Μπράουνις με τσίλι και κονιάκ
Εκτύπωση συνταγήςΥλικά
- 250 γρ. μαύρη σοκολάτα
- 50 γρ. σοκολάτα γάλακτος
- 150 γρ. βούτυρο
- 150 γρ. ζάχαρη
- 4 αυγά
- 100 γρ. Φαρίνα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- Μια πρέζα αλάτι
- 2 κ.γ. κοφτά τσίλι
- 2 κ.σ. κονιάκ
- 4 κ.σ. κακάο
Εκτέλεση
- Λιώνουμε τις σοκολάτες και το βούτυρο σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας με τη ζάχαρη και τα αυγά και χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα για 5 λεπτά.
- Σταδιακά προσθέτουμε τη φαρίνα σε χαμηλή ταχύτητα έπειτα το αλάτι, το τσίλι, το κονιάκ και το κακάο.
- Μόλις ενοποιηθούν τα υλικά αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 1750C σε προθερμασμένο φούρνο.
Κυριακή Κληρονομάκη
Chef