Υλικά
- Αμύγδαλα θρυμματισμένα 80γρ.
- Καρύδια θρυμματισμένα 50γρ.
- Φουντούκια θρυμματισμένα 50γρ.
- Σησάμι 50γρ.
- Νιφάδες βρώμης 2-3κουταλιες σούπας
- Μέλι 2κ. σουπας
Εκτέλεση
Σε μια μικρή κατσαρόλα καβουρντίζουμε ελαφριά τους ξηρούς καρπούς ,εκτός της νιφάδες βρώμης
προσθέτουμε το μέλι, αναδεύοντας συνεχώς για 2-3 λεπτα.
Το βγάζουμε από τη φωτιά προσθέτουμε της νιφάδες βρώμης.
Απλώνουμε στο πάγκο εργασίας μία αντικολιτικη λαδόκολλα τη λαδώνουμε ελαφριά με ελαιόλαδο τοποθετούμε το μείγμα επάνω, πάνω από το μείγμα τοποθετούμε άλλη μια λαδόκολλα ελαφριά λαδωμένη και με ένα πλάστη το στρώνουμε στο επιθυμητό πάχος.