Υλικά
- Για 4 Άτομα
- 350γρ μυζήθρα φρέσκια
- 150 -200γρ αμύγδαλα φιλέτο
- 3τεμ αυγά
- 150γρ.αλευρι για όλες της χρήσης
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Τρόπος παρασκευής
Κόβουμε τη φρέσκια μυζήθρα σε φέτες.
Τη πουδράρομαι με αλεύρι.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, περνάμε τη φρέσκια μυζήθρα από τα αυγά.
Πασπαλίζουμε τη φρέσκια μυζήθρα με το φιλέτο αμύγδαλο.
Τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο έως ότου πάρει ένα χρυσοκίτρινο χρώμα.