Υλικά
- Αρνί 1 κιλο
- Μαντζουράνα 2 κλαδάκια
- Δεντρολίβανο 1 κλαδάκι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Δάφνη 2 φύλλα
- Ελαιόλαδο 2 κουταλιες της σούπας
- Κρασί λευκό ξηρό 250ml
- Κρεμμύδι 2τεμ.
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε ελαφριά το κρεμμύδι και προσθέτουμε κρέας που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.
Για να τσιγαριστεί, το σβήνουμε με το κρασί αφού εξατμιστεί το οινόπνευμα και μείνει το άρωμα του κρασιού.
Προσθέτουμε λίγο νερό, δεντρολίβανο, και τη μαντζουράνα, τη δάφνη, το αλάτι, πιπέρι και το σιγοψήνουμε.