ΥΛΙΚΑ
- 460 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Εμπλουτισμένο ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 100 ml. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό ΑΒΕΑ
- 100 γρ. βούτυρο
- 110 ml. λευκό κρασί
- 8 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 2 γρ. σόδα
- 20 γρ. ζάχαρη άχνη
- 6 γρ. αλάτι
- 100 γρ. σπανάκι
- 100 γρ. καρότο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε ένα μπλέντερ το σπανάκι, το καρότο και το κρασί. Τα πολτοποιούμε και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
- Όταν η ζύμη γίνει ελαστική είναι έτοιμη.
- Πλάθουμε τα κριτσίνια και ψήνουμε στους 1700C για 20 λεπτά.
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ
Ανακατεύουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι Ελαφρύ ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ με χυμό λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Κυριακή Κληρονομάκη
Chef