Υλικά
- Νερό 200ml
- Χυμό πορτοκαλιού 200ml
- Αλεύρι για όλες της χρήσεις όσο χρειαστεί για να είναι παχύρευστος ο χυλός
- Ελάχιστο αλάτι
- Πετιμέζι κατά βούληση
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε τα υγρά, προσθέτουμε το αλεύρι ,το αλάτι αναδεύουμε καλά ,ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
Με ένα κουτάλι περνούμε από το χυλό και το ρίχνουμε στο λάδι.
Τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές. Τους περιχύνουμε με το πετιμέζι.