Υλικά
Μπισκότο
- Αμύγδαλο 100γρ.
- Ζάχαρη 100γρ.
- Βούτυρο λιωμένο 100γρ.
- Αλεύρι 100γρ.
Μους
- Ανθότυρο 400γρ.
- Ζάχαρη 120γρ.
- Κρόκους 60γρ.
- Σαντιγί 360γρ.
Παπουτσόσυκο
- Παπουτσόσυκο 200γρ.
- Ζάχαρη 100γρ.
- Νερό 50γρ.
Εκτέλεση
Για το μπισκότο. Περνάμε αμύγδαλο – ζάχαρη από το multi προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο ανακατεύουμε με αλεύρι και ψήνουμε 170 βαθμούς για 10 λεπτά.
Για τη μους. Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη προσθέτουμε το ανθότυρο χτυπάμε σιγά σιγά προσθέτουμε τη σαντιγί.
Για το παπουτσόσυκο.
Όλα τα υλικά στο τηγάνι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΑΣΛΑΝΙΣ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ