Υλικά
- Ζάχαρη 120γρ
- Μέλι 70γρ
- Βούτυρο 70γρ
- Αλεύρι 70γρ
Εκτέλεση
Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ,προσθέτουμε το μέλι, τη ζάχαρη, το αλεύρι αναμιγνύουμε καλά ώστε να γίνει μια ζύμη μαλακή τη βάζαμε σε μια λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 Βαθμους μέχρι να πάρει ένα χρώμα ανοιχτό καφετί, και πριν κρυώσει δίνουμε το επιθυμητό σχήμα.
Παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ για σαλάτα το γυρίζουμε ανάποδα και βάζουμε επάνω το ψημένο μείγμα ελαφριά κρύο για να πάρει το σχήμα.