Φιλέτο παλαμίδα στη λαδόκολλα
Υλικά
- 250 γρ φιλέτο παλαμίδας
- 50 ml έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
- 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- Ανθο του αλατιού, πιπέρι, ρίγανη, λαδόκολλα
Εκτέλεση
Τρόπος παρασκευής
Απλώνομαι τη λαδόκολλα, βάζουμε επάνω το φιλέτο παλαμίδας, προσθέτουμε το ελαιόλαδο το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη τη καυτερή πιπεριά, και το δεντρολίβανο.
Ψήνουμε στον αέρα στους 150 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
—
Chef Γιάννης Αποστολάκης
Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας