Φιλέτο Κοκκάλι ψητό με πομάδα η Πεστο γιαχνερων χόρτων
Υλικά
- 2 φιλέτα Κοκκάλι
- 200γρ. ποικιλία τρυφερά φύλλα από γιαχνερά χόρτα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 100ml έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Ανθο του αλατιού, φρεσκοτριμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τρόπος παρασκευής
Βάζουμε τα τρυφερά φύλλα από τα γιαχνερά χόρτα στο πολυκόφτη μαζί με το σκόρδο το ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι και τα ομογενοποιούμε.
Ψήνουμε το φιλέτο κοκκάλι σε μια ψησταριά όταν είναι έτοιμο περιχύνουμε το ψάρι με την πομάδα από τα γιαχνερά χόρτα.
Chef Γιάννης Αποστολάκης
Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας