Φαγκρί ταρτάρ μαριναρισμένο με βαλσάμικο ροδί - αρωνία & Μους αβοκάντο με βαλσάμικο πορτοκάλι
Εκτύπωση συνταγήςΥλικά
- 200 γρ. φιλέτο φαγκρί ψιλοκομμένο
- 50 γρ. αγγούρι ψιλοκομμένο
- 50γρ. καρότο ψιλοκομμένο
- 5γρ. τζίντζερ τριμμένο
- 20 σπόρους ροδιού
- μισό κουταλάκι δενδρολίβανο φρέσκο
- βαλσάμικο ρόδι - αρωνία
- έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 250 γρ. αβοκάντο πολτοποιημένο (για την μους)
- 70 γρ. βαλσάμικο πορτοκάλι (για την μους)
- 1 κ.γ. τσίλι φρέσκο (για την μους)
- αλάτι & πιπέρι (για την μους)
Εκτέλεση
Τρόπος παρασκευής
Μαρινάρουμε για δέκα λεπτά το ψάρι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Αναμιγνύουμε τα αβοκάντο με τα υπόλοιπα υλικά και στήνουμε.
Ειρήνη Μηνά
Μαγείρισσα Α’ | Εστιατόριο “NISOS”