Στις 8-7 η εταιρία Terra Creta σε συνεργασία με την κ Γερμανάκη Ελευθερία, ειδική πιστοποιημένη γευσιγνώστρια στην οργανοληπτική ελαιολάδου και κριτής σε διεθνής διαγωνισμούς, με τη συνεργασία του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας πραγματοποίησε ένα σεμινάριο οργανοληπτικής ελαιογνωσιας στις εγκαταστάσεις της, στο Κολυμπάρι.
Στο σεμινάριο αυτό διδαχτήκαμε τα μυστικά του φυσικού χυμού της ελιάς (ελαιολάδου) και πώς να διακρίνουμε το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο ,το παρθένο ελαιόλαδο ,αλλά και το ελαιόλαδο που προέρχεται από προβληματικό καρπό η κακές συνθήκες διαχείρισης – αποθήκευσης.
Το σεμινάριο απευθυνόταν σε άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά με τη γαστρονομία στη πόλης μας
Γιάννης Αποστολάκης
Μέλος του Δ.Σ του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας
Chef MAICh