Υλικά
- Αβοκάντο
- Κουτσομούρα
- Ρόκα
- Κρεμμύδι φρέσκο
- Μαρούλι
- Αλάτι
- Χυμό από 2-3 λεμόνια
- Ενα ρόδι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε καλά την κουτσομούρα ,την βάζουμε σε ένα μικρό μπολ.
Προσθέτουμε αλάτι και χυμό λεμονιού έως ότου καλυφθεί το ψάρι. Την αφήνουμε 2-3 ώρες να μαριναριστεί. Ψιλοκόβουμε το μαρούλι τη ρόκα και φρέσκο κρεμμυδάκι.
Το απλώνουμε σε ένα μεγάλο πιάτο, βάζουμε από επάνω το καθαρισμένο αβοκάντο, απλώνουμε το μαϊναρισμένο ψάρι.
Γύρω –γύρω βάζουμε λίγο ροδί στα ενδιάμεσα ,και το περιχύνουμε με το υπόλοιπο λεμόνι και λίγο λάδι.