Υλικά για 2 μερίδες
- 380 gr αρνί ψαχνό
- 50 gr τυρί φέτα σε μπαστούνια 1cm x 6cm
- 60 gr λιαστή ντομάτα σε λωρίδες κομμένη
- 30 gr σταμναγκάθι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Άσπρο κρασί
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το κρέας και το χτυπάμε με τον μπάτι για να ανοίξει και να μαλακώσει.
Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.
Στο πάνω μέρος του κρέατος τοποθετούμε την φέτα, την λιαστή ντομάτα και το σταμναγκάθι. Τυλίγουμε σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο μαγειρικής ή το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Το ξανά αλατίζουμε και πιπερώνουμε, το τοποθετούμε σε ένα ταψί με λίγο κρασί και το ψήνουμε στους 160-170 βαθμούς για 40 λεπτά.
Γιάννης Καλούτσης
Chef