Υλικά για 4 μερίδες
- 250 γρ απάκι
- 2 καρώτα
- 1 μαραθόριζα μεγάλη
- 2 κουταλιές σούπας θυμαρίσιο μέλι
- 2 σφηνάκια άσπρο ξύδι
- Αλάτι, πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Θρούμπι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά στο μέγεθος οδοντογλυφίδας
Τα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο θρούμπι.
Κόβουμε το απάκι σε λεπτές φέτες και το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο να πάρει λίγο χρώμα.
Σβήνουμε με άσπρο ξύδι και προσθέτουμε το μέλι.
Σιγοβράζουμε λίγο για να σφίξει η σάλτσα.
Γιάννης Καλούτσης
Chef