Αμελέτητα σουπιάς ψητά
Υλικά
- 500-600 γρ. αμελέτητα σουπιάς
- 60 -70 ml Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Βιολογικό Terra Creta
- 2 κ.σ. Κρέμα βαλσάμικο Terra Creta
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
Τρόπος παρασκευής
Λαδώνουμε ελαφριά τα αμελέτητα, βάζουμε αλάτι, ρίγανη, πιπέρι και τα ψήνουμε για 4-5 λεπτά σε σχάρα η σχαροτήγανο.
Προσθέτουμε στο πιάτο μας το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τη κρέμα βαλσάμικο.
Γιάννης Αποστολάκης
Chef MAICH