Υλικά για 2 μερίδες
Για την βάση:
- 100γ παξιμάδι πορτοκαλιού
- Λίγη βανίλια
- 4κς βούτυρο λιωμένο
- 2κς κονιάκ
Για την κρέμα:
- 120γ μυζήθρα
- 120γ αβοκάντο
- 55γ μέλι
- 2τεμ ζελατίνα
Για το παστέλι:
- 90γ ζάχαρη
- 40γ μέλι
- 60γ σουσάμι
Για την σάλτσα:
- 200γ ντομάτα κονκασέ
- 25γ ζάχαρη
- 1κς ελαιόλαδο
- 2κς νερό
- 1 ½ κς κορν φλάουρ
- 1πρ αλάτι
Καλούτσης Γιάννης
Chef