Υλικά
- Σταμναγκαθι 100γρ.
- Νιφάδες παλαιωμένης γραβιέρας 50γρ.
- Καρύδια χονδροκομμένα 30γρ.
- Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο 2-3 κ.σ
- Χουμελη 2-3 κ.σ
- Χυμό από μισό λεμόνι
- Ανθό του αλατιού
Εκτέλεση
Πλένουμε το σταμναγκαθι καλά και το αφήνουμε να στεγνώση , το χονδροκοβουμε και προσθέτουμε τα καρύδια , το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο τη χουμελη , το χυμό λεμονιού , τον ανθό του αλατιού και της νιφάδες γραβιέρας , αναμιγνύουμε καλά , αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο ρόδι.