Υλικά
- Ρόκα ένα ματσάκι
- Αβοκάντο μισό ,η ένα μικρό ολόκληρο
- Νιφάδες παλαιωμένης γραβιέρας 30 γρ.
- Χουμελη 2κ.σ
Εκτέλεση
Πλένουμε τη ρόκα ,την αφήνουμε να στεγνώσει , αφαιρούμε τα κοτσανάκια και βάζαμε τα τρυφερά φυλλαράκια σε ένα πιάτο προσθέτομαι το αβοκάντο κομμένο σε φέτες η κύβους , την παλαιωμένη γραβιέρα , τη χουμελη , το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο ,τον ανθό του αλατιού, τα ντοματινια , και προαιρετικά λίγο ρόδι και κίτρινες πιπεριές .