Υλικά
- Ρόκα 2 ματσακια
- Ντοματινια μερικά
- Απακι 150γρ.
- Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο κατά βούληση
- Mέλι θυμαρίσιο 1 κουταλακι του γλυκού
- Λίγες σταγόνες χυμό φρέσκου λεμονιού
- Ανθό του αλατιού
Εκτέλεση
Χονρδοκοβουμε τη ρόκα ,προσθέτουμε τα ντοματινια ,κόβουμε σε λεπτές φέτες το απακι το ζεσταίνουμε λίγο σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο του προσθέτουμε το μέλι το ψήνουμε για 1-2 λεπτά και περιχύνουμε τη σαλάτα μας ,προσθέτουμε το ανθό του αλατιού , το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο , το χυμό λεμονιού
Γιάννης Αποστολάκης
Chef ΜΑΙΧ
Μέλος ου Δ.Σ του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας