Υλικά
- Ντοματες 2τεμ.
- Αγγούρια 2 μικρα
- πιπεριές 1 τεμ.
- Μερικές ελιές τύπου Σελινιωτικες
- Κρεμμύδι 1τεμ.
- Λίγο κριταμο
- Γλιστρίδα 1 ματσακι
- Μυζήθρα 100γρ, (πυχτογαλο )
- Έχτρα παρθένο Ελαιόλαδο κατά βούληση
- Ανθό του αλατιού
- Ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένουμε τα λαχανικά μας προσθέτουμε της ελιές ,το κριταμο ,τη γλιστρίδα τη μυζήθρα τον ανθό του αλατιού, τη ρίγανη, το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο και αναμιγνύουμε καλά.
Γιάννης Αποστολάκης
Chef ΜΑΙΧ
Μέλος ου Δ.Σ του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας