Υλίκά για 2 μερίδες
Για το παστάκι:
- 100γ σιμιγδάλι ψιλό
- 370γ γάλα
- 60γ γραβιέρα τριμμένη
- 1 αυγό
- Αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
Για τις γαρίδες:
- 100γρ γαρίδες καθαρισμένες
- 1 σφηνάκι Άσπρο κρασί
- 60 ντομάτα κονκασέ
- 2 cl Ούζο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Θυμάρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα να βράσει.
Μόλις βράσει προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε πάνω σε χαμηλή φωτιά έως ότου η ζύμη να ξεκολλά άνετα από τα τοιχώματα.
Βράζουμε για λίγο ώσπου να δέσει η σάλτσα.
Λίγο πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε το ούζο.
Καλούτσης Γιάννης
Chef