Υλικά
- Ορτύκια 4 τεμ.
- Τσιγαριστά χόρτα 500γρ.
- Κρεμμύδια 2τεμ.
- Λίγες λιαστές ντομάτες
- Ελαιόλαδο 100ml.
- Κρασί κόκκινο 100ml.
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε λίγο τα ορτύκια κομμένα στη μέση ή ολόκληρα, βγάζουμε τα ορτύκια έξω από το τσουκάλι ,προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο να τσιγαριστεί ελαφριά. Σβήνουμε με το κρασί , έπειτα από λίγο προσθέτουμε τα χόρτα τις λιαστές ντομάτες ,τα ορτύκια το αλάτι ,ελάχιστο νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, το αφήνουμε να ψηθεί όση ώρα χρειαστεί. Στο τέλος προσθέτουμε το φρέσκο τριμμένο πιπέρι.