Υλικά
- 100γρ βούτυρο
- 1 κροκαδι
- 3κ.σ χαρουπομελο
- Μια πρέζα βανίλια
- 50γρ αμύγδαλα ψιλοκομμένα καρβουρδισμενα
- 80γρ αλεύρι για όλες της χρήσης
- Προαιρετικά ζάχαρη αχνη
Εκτέλεση
Το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί αναμιγνύουμε μέχρι να ομογενοποιηθουν. Πλάθουμε σε μικρά μπισκότα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, για 15 λεπτά περίπου στους 180 βαθμους στο αέρα.
Όταν κρυώσουν προαιρετικό προσθέτουμε λίγη ζάχαρη άχνη.
Γιάννης Αποστολάκης
chef MAICh