Υλικά
- Μελιτζάνες 1τεμ.
- Κολοκύθια 2τεμ.
- Πιπεριές 1τεμ.
- Πατάτες 2μικρες
- Κρεμμύδι 1τεμ.
- Σκόρδο 2σκελιδες
- Ντοματοπολτό 1 κουταλακι του γλυκού
- Ντομάτες ώριμες 2τεμ.
- Φέτα 150 γρ.
- Μαϊντανό μισό ματσάκι
- Δυόσμο μισό ματσάκι
- Ελαιόλαδο 2-3 κουταλιες της σούπας
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Δάφνη 1 φύλλο
Εκτέλεση
Κόβομαι τα λαχανικά μας πάχος 3-4 χιλιοστά προσθέτουμε της ντομάτες χονδροκομμένες το ελαιόλαδο, το ντοματοπολτό, το αλάτι, πιπέρι, δάφνη το ψιλοκομμένο δυόσμο, μαϊντανό.
Αναμιγνύουμε καλά προσθέτουμε λίγο νερό και ψήνουμε για μια ώρα περίπου στους 220 βαθμούς ,λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα και ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμα.
Γιάννης Αποστολάκης
Chef ΜΑΙΧ
Μέλος του Δ.Σ του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας