Υλικά για 2 μερίδες
- 250γρ. ψαρονέφρι
- 200γρ. κοτόπουλο φιλέτο
- 100γρ. γάλα
- 40γρ. μανιτάρια πλευρώτους
- 40γρ. μανιτάρια Ευβοίας
- 1κς κονιάκ
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Μπόλια
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το χοιρινό φιλέτο και το σοτάρουμε ελαφρά στο ελαιόλαδο από όλες τις πλευρές για να κλείσουν οι πόροι.
Αφήνουμε να κρυώσει.
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια κα το σοτάρουμε ελαφρά ώσπου να ροδίσουν.
Σβήνουμε μια το κονιάκ.
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε στο μίξερ με τα μανιτάρια και το γάλα.
Αλέθουμε τα υλικά καλά ώσπου να γίνουν μια ομοιογενείς μάζα.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι.
Ανοίγουμε την μπόλια και απλώνουμε την φάρσα από το κοτόπουλο απάνω της σε τόσο μήκος και πλάτος για να καλύψει το ψαρονέφρι.
Βάζουμε το ψαρονέφρι στην μέση της φάρσας και τυλίγουμε προσεχτικά.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 20 – 30 λεπτά ανάλογα το πόσο παχύ είναι το χοιρινό φιλέτο.
Γιάννης Καλούτσης
Chef