Υλικά
- Κοτόπουλο 1 τεμ.
- Κρεμμύδι 1 μέτριο τεμ.
- Καρότο 1
- Δάφνη 1φ.
- Σέλινο 1 κλαράκι
- Ζεματισμένο σταμναγκάθι 500 gr
- Λίγο βούτυρο 1 κ.σ.
- Αλεύρι 1 κ.σ.
- Χυμό λεμονιού
- Αυγό κροκάδι 2 τεμ.
Έκτέλεση
Βάζουμε το κοτόπουλο να βράσει μαζί με το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλινο και τη δάφνη.
Αφού βράσει, το σουρώνουμε, σωτάροντας το βούτυρο με το αλεύρι.
Προσθέτουμε το ζωμό από το κοτόπουλο, το αυγοκόβουμε και το σερβίρουμε με το σταμναγκάθι.
Περιχύνουμε με την σάλτσα.